Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Заврши асфалтирањето на новиот стадионот за мал фудбал и изградба на детското игралиште во Раштани

Ново осветлување
Спортска атракција за младите

Инвестиција: Општина Кичево

Back to top