Општина Кичево

Борис Кидрич 1
Кичево, 6250 Македонија
Телефон: (045) 223-001
Е-пошта: support@kercova.gov.mk
Часови: Понеделник – Петок 8:00 a.m. – 4:00 p.m

Пожарна

A2
Кичево, 6250 Македонија
Emergency: 193

МВР - Кичево

бул.Ослободување 62
Кичево, 6250 Македонија
Emergency: 192

Болница Кичево

Борис Кидрич
Кичево, 6250 Македонија
Emergency: 194