Општина Кичево Ви соопштува,

Согласно договорот за јавни набавки и услуги Ветеринарната клиника ИНО ВЕТ е обврзана да постапува согласно програмата за решавање на проблемот со кучиња скитници на територијата на Општина Кичево почнувајќи од 30.07.2018 (понеделник), ќе се врши заловување, прифаќање и третирање на кучињата скитници и други нерегистрирани кучиња.

За таа цел Општина Кичево ги известува сите граѓани да ги згрижат и маркираат своите домашни миленици

Со почит

Општина Кичево