Mesazhi i Kryetarit të Komunës, Fatmir Dehari , me rastin e Festës së Vitit të Ri 2020

Mesazhi i Kryetarit të Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari , me rastin e Festës së Vitit të Ri 2020

Mesazhi i Kryetarit të Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari , me rastin e Festës së Vitit të Ri 2020

Posted by Tv Uskana on Tuesday, December 31, 2019

Kryetari i Komunës së Kërçovës Fatmir Dehari i ftuar në FOKUS

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në hapjen e stacionit për filtrimin e ujërave të zeza!

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në hapjen e stacionit për filtrimin e ujërave të zeza!

Fjalimi i Kryetarit të Komunës në hapjen e stacionit për filtrimin e ujërave të zeza!#PërKomunënQëDuam❤️

Posted by Fatmir Dehari - Faqja Zyrtare on Thursday, June 21, 2018

LLOGARIDHËNIA DHE TRANSPARENCA MBETEN BOSHTI KRYESOR NË MENAXHIMIN E KOMUNËS

Nën thjerrëzën e Uskanës Kryetari Komunës së Kërçovës Fatmir Dehari

Deklarate për media e Ambasadorit të BE-së

Deklarate për media e Ambasadorit të BE-së

Deklarata e Shefit të delagacionit të EU 🇪🇺 z.Samuel Zhbogar

Posted by Fatmir Dehari - Faqja Zyrtare on Thursday, June 21, 2018