Почитувани,

Ве покануваме да учествувате на Саемот за Вработување и Кариера, и Промотивниот Настан за Вмрежување на 7 и 8 Јуни 2019 во Кичево.
За повеќе информации, ве молиме погледнете ги приложените покани.

Download (PDF, 532KB)

Со почит,

Trans-Edu-Net тим
Општина Кичево