Të nderuar,

Me mirësi jeni të ftuar të merrni pjesë në Panairin e Punës dhe Karrierës, dhe Eventin Promovues më datë 7 dhe 8 qershor 2019 në Kërçovë.
Për më shumë informacion ju lutem referohuni ftesave të bashkangjitura më poshtë.

Download (PDF, 531KB)

Me respekt,
Ekipi Trans-Edu-Net
Komuna e Kërçovës