• July 28, 2018
  • 18:00

Aktivitet sportive me karakter ndërkombëtar vazhdojnë ta madhështojnë qytetin e Kërçovë. Më dt. 28.7.2018, në orën 18:00, Palestra e sporteve “ Jançica “, do të grumbulliojë në një vend boksierët më të dalluar ndërkombëtar në një organizim të mbështetur dhe përkrahur nga Komuna e Kërçovës.
Ju ftojmë për pjesëmarrje për të përcjellur këtë spektakël që do ta ofrojnë boksierët e ardhur nga shumë vende të Ballkanit dhe Evropës.
Ju mirëpresim!