Kicevo News

Lajmrim

Mjedisi jetësor cilësor dhe i shëndetshëm është një nga parakushtet themelore për një jetë cilësore për të gjithë qytetarët në Maqedoninë Veriore. Të gjitha hulumtimet, si ato ndërkombëtare ashtu edhe ato vendore, kanë treguar që përqendrimet më të larta të ndotësve ndodhin gjatë periudhës së dimrit gjatë sezonit të ngrohjes. Këto gjetje konfirmohen gjithashtu në […]

Lajmërim

Thirrje publike për dorëzimin e iniciativave për përpunimin e planeve Urbanistike

Read All Posts